miércoles, 14 de octubre de 2015

Si no cobraste la ayuda de la Generalitat en 2010

Aún estás a tiempo (pero no te cuelgues) de reclamar la ayuda de la Generalitat por hijo a cargo y nacimiento que nunca llegó. Este texto que sigue no es mío, es del AMPA que lo ha pasado a modo informativo para aquellos padres que aún no hemos cobrado la ayuda por nacimiento que aún otorgaba la Generalitat de Catalunya en 2010. Si estáis en el mismo caso, os interesa. 

MOLT IMPORTANT: L'any 2010 va ser quan la prestació de fill a càrrec va deixar de ser universal (per a tothom) per atorgar-se ja al 2011 a aquelles famílies més vulnerables economicament. Totes aquelles families que no han percebut la prestació però van presentar la sol·licitud en el seu dia i  corresponen a impagaments de l'any 2010 o anteriors, tenen 4 opcions de reclamació:


- Registrar full de prestacions meritades i no percebudes a la Generalitat
http://benestar.gencat.cat/web/.content/02_tramits/formularis/26321.pdf

- Enviar queixa al síndic de greuges de Catalunya
http://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=65#

- Sumar-se a la reclamació conjunta del col.lectiu Ronda (un bufet d'advocats privats amb marcat caracter social) fins el 15 octubre de 2015. 
http://www.cronda.com 

- Fer la seva reclamació individual a travès d'advocat d'ofici i/o privat (opció menys recomanable).

Qui pot reclamar? 
Per poder reclamar el pagament de la prestació per infant a càrrec corresponent a l'any 2010 o anys anteriors és necessari:
  • Haver presentat la corresponent sol·licitud davant la Generalitat de Catalunya.
  • Que hagi transcorregut el termini de 5 anys des de la data de la resolució ferma del reconeixement exprés de la prestació.
Si estàs interessat/da a unir-te a la nostra iniciativa, descarrega't i  emplena  aquesta documentació:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

MIS ENTRADAS MÁS POPULARES